The Gallery

The Gallery bestaat uit 21 appartementen van verschillende types, met twee of drie slaapkamers. De grootte varieert van 110 tot 160 m2. Op de bovenste verdieping bevinden zich drie luxueuze penthouses, die 250 tot 300 m2 meten. Alle appartementen beschikken over ruime inpandige terrassen van minstens 10 m2. 

Op het gelijkvloers bevinden zich twee kantoren. Twee ondergrondse bouwlagen bieden plaats aan royale parkings van verschillende afmetingen, voor zowel fiets als auto. Beide zijn heel gemakkelijk bereikbaar via een eigen lift. De parkings zijn heel ruim bemeten, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt. Elk appartement beschikt over een grote eigen berging. Het hele gebouw, zowel de privatieve als de gemeenschappelijke delen, is rolstoeltoegankelijk. Op energetisch vlak voldoen de woningen aan de E20-norm. De isolatiewaarde ligt heel hoog en voor het warme water wordt een beroep gedaan op water uit de grond. 

Voor de inrichting van uw appartement kunt u een beroep doen op het hoogstaande gamma van onze partners Bulthaup voor de keuken, Schrauwen Sanitair & Verwarming en RG Tegel. Ook de gemeenschappelijke delen profiteren van een uiterst hoogwaardige afwerking, getekend Binst Architects.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan